måndag 18 oktober 2010

Otto




Vår underbara katt Otto finns inte mer. Han blev påkörd igår och klarade sig inte! Tänk vad jobbigt det är när ens husdjur går bort! 7 fina men alldeles för korta månader var han hos oss. Han var så gosig och mysig och rolig och älskade att bli klappad och ligga tätt intill, vi sa ofta att han var mer som en hund, kom och la sig bredvid i soffan på rygg och ville bli klappad. Har gråtit mer eller mindre konstant sedan igår kväll så jag är helt slut men kände att jag behövde skriva av mig lite. Hans bror Oscar finns ju fortfarande kvar hos oss men han har varit underlig idag, på morgonen var han ovanligt kelig för att vara han och han har inte velat gå ut någonting och bara sover och sover, han känner nog på sig att någonting är fel! Vi är hemma idag med barnen eftersom det hände så sent och min sambo var med honom på djursjukhuset tills han somnade in så har vi inte sovit så mycket så vi gråter, tänder ljus och tänker på Otto.

3 kommentarer:

  1. Hej Jenny!
    Men åh vad sorgligt, blir lite tårögd själv..vad fin har var er Otto! Hoppas har det bra nu i katthimlen.

    Stor kram!
    Jenny

    SvaraRadera
  2. Så fin Otto var!
    Jag har precis upplevt samma här hemma .
    Vår lilla 7 månaders Milou ramlade ner från ett träd och bröt benet ,opererades men stiften satt inte fast eftersom det var tillväxtzon och benet inte tillräckligt hårt.
    Det lossnade och
    Inget gick att göra....förutom amputation men vi tyckte att det var tortyr för en sån aktiv vilding som älskade att klättra i träd och jaga möss.Vi tog bort honom 25:e okt.
    Vår hund sörjer också ,tänk så kloka djur är...
    Milou var också som er katt så tillgiven och mysigt gosig och tillgiven som en hund.
    Snyft nu kommer tårarna...
    Man får väl vara glad för den lilla tid vi fått med dem...
    Nu försöker vi finna en ny liten katt men svårt att finna nån som ersätter vår lilla älskling...
    Sänder många bry dig om kramar till dig...jag vet hur det känns...
    gustafsson.57@hotmail.com
    ANNIKA

    SvaraRadera